Pink Paloma är singel

Scrolla

En nyhet som verkar ha smugit sig under radarn är ju att Stockholms Bränneris burkcocktail Pink Paloma, enligt en bisats i ett pressmeddelande, släpps som singelburk i slutet av mars. Framtill dess har ju burkarna bara sålts i ett 4-pack där Pink Paloma fått samsas med Röd Spritz, Dry & Tonic och Apple Punch. Min personliga favorit har varit Pink Paloma ända sedan jag blev introducerad till den av Yika Hedström och Olivia Johansson på Gin & Tonic Festival sommaren 2022.

En snabb koll i Systembolagets försäljningsstatistik för 2022 skvallrar om att burkarna varit populära. Drygt 8 000 4-pack har tickat ut vilket totalt innebär cirka 33 000 burkar. Jag tror på en ännu större succé nu när man som konsument kan plocka sitt russin ur kakan.

Stockholms Bränneri Pink Paloma

Innehåller Stockholms Bränneri Pink Gin, hemmagjorda röd grapefruktläsk och lime.
Släpps 28/3 med artikelnummer 57452.
250 ml, 10 %, 38,50 kronor per burk + 1 krona i pant = 39,50 kronor 🥳

FÖRTYDLIGANDE

Jag har inget samarbete med Systembolaget och vill poängtera att beställning, köp och utlämning sker från/av/hos Systembolaget. Smakbeskrivning och bilder kommer från Systembolaget. Funderar du över dina alkoholvanor? Kolla in IQ!

Stötta mitt arbete!

Jag driver Ginpodden som ett hobbyprojekt och skriver alla artiklar helt ideellt. Gillar du vad jag gör får du gärna stötta mitt arbete med en gåva så att jag kan pröjsa för resor och webbhotell. Oavsett, tack för att du läser och lyssnar. Du stöttar enklast via Swish eller PayPal.

TACK ❤️