Tjock delar med sig om Ginpodden

Scrolla

Superkul att Febers systersajt Tjock delar med sig och sprider ordet om Ginpodden:

”Svensk gin är mer populär än någonsin. 2017 fanns det 58 stycken svenskproducerade gin i Systembolagets beställningssortiment – idag finns det 124 stycken. Eftersom intresset är såpass stort bestämde sig Joacim Lundin för att lansera Ginpodden. I den intervjuar han några av världens bästa ginproducenter som var och en får berätta sin historia.

Du hittar podden på länken nedan.
www.joacimlundin.se”

Stötta mitt arbete!

Jag driver Ginpodden som ett hobbyprojekt och skriver alla artiklar helt ideellt. Gillar du vad jag gör får du gärna stötta mitt arbete med en gåva så att jag kan pröjsa för domäner och webbhotell. Oavsett, tack för att du läser och lyssnar. Du stöttar enklast via Swish eller PayPal.

TACK ❤️