20. Ginpodden – Ginkällan

Scrolla

I Ginpoddens tjugonde avsnitt intervjuar Joacim Lundin Ted Pohl, Master Distiller och grundare av Ginkällan. Det här är inte vilket avsnitt som helst utan avsnittet då Jocke får destillera sin egen gin. Ginkällan är världens första uppkopplade destilleri vilket innebär att du kan sitta hemma i soffan, logga in med Bank-ID och skapa din egen version av världens bästa gin.

Med hjälp av en smart ginkonfigurator (skitbra namn jag vet) så kan du bestämma över varje liten del av tillverkningsprocessen. Allt från botanicals, värme, alkoholstyrka och typ av gin till hur du kan QR-koda din etikett. Jocke och Ted nördar ned sig i teknik, automation, destillering och balanserade smaker. Bränn din egen gin, skapa din egen gin eller destillera din egen gin. Kärt barn har många namn men det bästa av allt är att det är helt lagligt och din slutprodukt distribueras via Systembolaget.

Ett avsnitt om hur nytänkande potentiellt kan förändra en hel bransch.

Lyssna på avsnittet i din favoritspelare

Acast
Apple Podcaster
Google Podcasts
Spotify

Stötta Ginpodden!

Jag driver Ginpodden som ett hobbyprojekt och vill fortsätta kunna skapa bra innehåll för dig som lyssnare. Stötta enkelt med hjälp av Swish eller PayPal.

Dela, tipsa och prenumerera

Du gör mig lyckligast i världen om du delar avsnittet, prenumererar på podden eller lämnar ett betyg i din poddspelare. Har du tankar och tips om innehållet får du gärna skicka det till ginpodden@gmail.com.

TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!
Utan dig finns inte Ginpodden.