Stockholms Bränneri önskar dig en vit jul

Scrolla

Stockholms Bränneri har länge levererat alkoholhaltiga drycker av klass och inför julen 2020 lanserades Winter Negroni. Det var en julig variant med basen i Stockholms Bränneri Dry Gin och deras Stockholms Aperitif Röd. Lite kryddnejlika, kardemumma, apelsin, kanel, körsbär och svartvinbär. Resultatet blev en produkt som står sig i en fajt mot glöggen alla dagar i veckan.

Men den var inte alkoholfri.

Foto: Petter Bäcklund

Alkoholfria produkter som breddar sortimentet

Den 1 november släpps Winter Nogroni (ha ha ha) och Winter Spritz, två ekologiska och alkoholfria serveringar som blir ett bra komplement till de alkoholfria burkcocktails som släpptes av Stockholms Bränneri i somras. Nu kan även de som väljer bort alkohol erbjudas alternativ från bränneriet.

Winter Nogroni

Foto: Petter Bäcklund

”En färdig alkoholfri vintercocktail på flaska”, så beskriver Stockholms Bränneri sin nya Winter Nogroni i pressmeddelandet. Precis som originalet är Winter Nogroni smaksatt med körsbärs- och
svartvinbärsjuice, enbär, malört och traditionella julkryddor. Winter Nogroni serveras som en cocktail, över is, i ett av dina favoritglas eller uppvärmd som en glögg.

Winter Spritz

Foto: Petter Bäcklund

Stockholms Bränneris omisskännliga korta burkar med stor öppning har fått ett nytt syskon i Winter Spritz. En bubblande frisk alkoholfri vinterservering färdig att dricka direkt. Här erbjuds du en fräschör med fin balans mellan traditionella julkryddor, bärighet och bitterhet.

Fyller ett tomrum

Foto: Petter Bäcklund
Foto: Petter Bäcklund

Stötta mitt arbete!

Jag driver Ginpodden som ett hobbyprojekt och skriver alla artiklar helt ideellt. Gillar du vad jag gör får du gärna stötta mitt arbete med en gåva så att jag kan pröjsa för domäner och webbhotell. Oavsett, tack för att du läser och lyssnar. Du stöttar enklast via Swish eller PayPal.

TACK ❤️