22. Ginpodden – Gin Tonic Festival Sweden

Scrolla

I Ginpoddens tjugoandra avsnitt intervjuar Jocke festivalgeneral Veronica Lindroos om Sveriges första stora ginfest – Gin & Tonic Festival Sweden som går av stapeln nästa sommar. I detta avsnitt pratar vi givetvis om varför man skapar en festival om gin och vad du som besökare kommer mötas av den 1-2 Juli 2022.

Festivalen tar plats i den vackra herrgårdsmiljön i Dylta Bruk i Närke. Som vi alla vet har det varit en explosion av tillverkare inom området för gin och tonic och nu får vi en chans att tillsammans fira den boomen.

Förutom festivalen har Veronica skapat Gin & Tonic Awards, en tävling som håller internationell klass, med en namnkunnig jury som ska kröna de bästa svenska dryckerna inom varje kategori.

Vi pratar om mod, att våga, om mental ohälsa, hantverk, passion och den stolthet och ödmjukhet Veronica känner inför våra svenska destillerier.

Lyssna på avsnittet i din favoritspelare

Acast
Apple Podcaster
Google Podcasts
Spotify

Stötta Ginpodden!

Jag driver Ginpodden som ett hobbyprojekt och vill gärna fortsätta kunna skapa bra innehåll för dig som lyssnare. Stötta enkelt med hjälp av Swish eller PayPal.

Dela, tipsa och prenumerera

Du gör mig lyckligast i världen om du delar avsnittet, prenumererar på podden eller lämnar ett betyg i din poddspelare. Har du tankar och tips om innehållet får du gärna skicka det till ginpodden@gmail.com.

TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!
Utan dig finns inte Ginpodden.

Submit a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.