Det har varit ett roligt år att blogga med mycket gensvar från er, mina kära läsare. Jag vet att både kvantitet och kvalité är vilt skiftande på min hemsida och jag hade allra helst velat fokusera på att göra djuplodade reportage och intervjuer. Istället får ni än så länge nöja er med en mix men vem vet vad framtiden har i sitt sköte? Engelska?

Bloggen har haft 20 000 besökare under året (upp från 17 000 2012), 252 inlägg (upp från 112 inlägg 2012) med Modo Hockeys betydelse för Örnsköldsvik som överlägset mest lästa post. Därefter kommer Orange Is The New Black säsong 2, Så får du 2 månader gratis Netflix om du har Spotify, Drömhuset i Karlstad och Allt om Nikon J2. 2012 var mina mest lästa poster Så får du 2 månader gratis Netflix om du har Spotify, En miljard foton på Meja, Canon PowerShot G1X, Fujifilm X-Pro 1 och Svenska priset på Fujifilm X-Pro 1.

De som sökte i sökmotorer och refererades till min hemsida använda sökorden: orange is the new black season 2, orange is the new black säsong 2, såtenäs herrgård, olympus tg-2, och nikon 1 j2. 2012 var de mest sökta orden för att komma till min blogg fujifilm x-pro1, netflix spotify, canon powershot g1x, canon eos m och canon g1x.

Flest läsare länkades till mig från Facebook, Twitter, Modoiter, DN och Outbrain. 2012 kom topplänkarna från Facebook, Pusha, Ajour, Twitter och Fotosidan.

Läsare har kommit från 78 olika länder totalt under året och av dessa överlägset flest från Sverige, Tyskland och USA. 2012 kom läsarna från 68 länder med Sverige, Tyskland och Norge i topp.

Min mest läsa post blev även min mest kommenterade post, Modo Hockes betydelse för Örnsköldsvik. 2012 blev det inlägget om Canon PowerShot G1X.

Tack för i år, vi ses 2014!