05.10.

Det står min väckarklocka på i morgon.

Det är tidigt som satan men jag måste göra något åt min bedrövliga fysik. Jag har sedan länge slutat att drömma om en god fysik för så länge jag inte gör något åt den så kommer inget att hända. Precis som folk som tror att de kommer att vinna asmycket pengar även om de aldrig någonsin spelar på Lotto.

För min del handlar det mer om att jag vill ha ett långt och hälsosamt liv nu när jag blivit farsa och mindre om att jag ska vara mitt snyggaste jag. Prioriteringarna förändras men det är jag tillfreds med. Mitt snyggaste jag kan få bli en positiv bieffekt.

Jag har ingen aning om vad jag ska träna, vilka muskelgrupper eller ens hur maskinparken ser ut på den nya träningsanläggningen.

Jag har inga stora visioner om att jag ska träna varje dag eller ens tre gånger i veckan. Mitt mål är två gånger i veckan. Med tanke på mina tidigare försök så är två gånger i veckan i tre veckor en bedrift. Men någonstans och någon gång ska man börja.

Jag gör det i morgon!

JUST DO IT!