project1709diss

Jag har länge varit på jakt efter det ultimata verktyget för att spara mina foton online. Jag trodde att jag hade hittat det när Canon i höstas släppte Project1709 men ack så fel jag hade. Efter att ha testat betan och framför allt läst igenom FAQ:en så inser jag hur lite Project1709 är för mig.

Can I use the beta release as a backup solution?

No, we do not guarantee to either store or make recoverable any images uploaded during the beta period, although these features may be available in future releases.

Nödvändigt att lägga ned en massa tid på att hjälpa Canon ifall man inte får något för det. Eftersom just backup är vitsen med hela tjänsten så känns det verkligen som en lose-lose för användaren. Kan jag använda Project1709 som backup? Nej, Canon garanterar inte att man sparar eller möjliggör backup av bilder som laddas upp under beta perioden, men detta kan bli aktuellt i framtida versioner.

Sökandet går vidare. Kanske är ”nya” Flickr något för mig?