Nevercenter, som tidigare släppt Infinicam (jepp, det har jag köpt) för iPhone, har nu släppt ett liknande redigeringsprogram fast för stationära alternativt bärbara datorer. Programmet det handlar om har en hel del roliga effekter med över 100 olika filter och en hel drös med redigeringsmöjligheter t.ex. vad gäller ramar. Jag valde ”vinyl” ovan.

Namnet är CameraBag2 och appen är rätt dyr. Som Beta var det gratis och då tyckte jag verkligen att det var ett schysst tillskott men nu när det kostar 139 SEK så är jag inte lika säker på dess storhet. Alla filter till trots.

Jag har dock köpt programmet. Kommer jag använda det? Alla gånger. Det finns snabba sätt att få bra redigering utan något mer avancerat program som ex. Photoshop eller Lightroom men effekterna blir långt ifrån lika unika.

Neversofts CameraBag2 kan du köpa här.